- MER OM MIG-

Min samlade erfarenhet från olika positioner inom restaurang och besöksnäringen har gett mig förmågan att på ett strukturerat, effektivt och lösningsorienterat sätt leverera kundupplevelser utöver det vanliga! 

Genom bra planering, noggrann budgetering, tydlig kommunikation samt viktiga små detaljer är för mig grundpelarna i mitt arbete. 

Jag tar mina uppdrag på stort allvar samtidigt som jag är ödmjuk och prestigelös och hugger i precis där det behövs för att skapa en trivsam och fungerande arbetsmiljö. Jag mår också bra av att hjälpa, se och avlasta andra i min omgivning. 

Efter att ha varit bosatt i 7 olika länder har jag inte bara lärt mig fler språk utan även utvecklat styrkan att förstå andra kulturer.

Från mina år som projektledare inom event och catering tar jag med mig ett mindset om att allt går att lösa och även egenskaper att på ett målfokuserat sätt driva flera projekt samtidigt utan att nudda på kvalité, lönsamhet och service. 

Casandra Kemi
The Fugly Platery Keramik

- VAD TOG MIG HIT? -

Mitt intresse för det digitala medielandskapet tog fart under 2019 när jag satt i min keramikstudio och tillverkade tallrikar till min kundbas bestående av restauranger och privata kunder.

I takt med att beställningarna ökade  började jag även intressera mig för marknadsföring kring mina produkter.

Det ledde mig till där jag är idag, tillbaka till skolbänken – på Medieinstitutet.